Colegiul Agroindustrial
din Grinăuți
067366008
Telefon
RO
Principala
Despre noi
Specialitățile colegiului
Pedagogi
Organigrama
Anunțuri
Baza tehnică materială
Istorie
Misiune
Planuri de activitate
Achiziții publice
Activități sportive
Proces educațional
CEIAC
Managementul Calității
Instruire practică
Proiecte
Formare
Graficul procesului educațional
Acte normative
Regulamente
Rapoarte
Buget
Catedre
Elevi
Consiliul elevilor
Succesele elevilor
Ziarul ,,Gaudeamus”
Campus (camin)
Curriculum
Curriculum MA
Curriculum TPA
Curriculum TAP
Orar
Admitere
Noutati
Galerie
Bibliotecă
Manuale liceu
Manuale specialități
ABC-ul digital
Covid-19
Contacte
Colegiul Agroindustrial Grinăuți
Curriculum TPA
Curriculum TPA
Specialitatea 72140 Tehnologia produselor de origine animală
Plan de învățământ, ediția 2020
Practica ce anticipează probele de absolvire
Practica tehnologică
Tehnologia produselor din lapte
Tehnologia produselor din carne
Bazele producerii materiei prime
Analiza chimico-bacteriologică
Tehnica lucrărilor de laborator
S.08.L.012 Tehnici de membrană folosite în industria alimentară
S.08.L.011 Produse piscicole
S.06.L.010 Securitatea alimentelor
S.06.L.009 Falsificarea produselor alimentare
S.05.L.008 Procesarea cărnii de vânat
S.05.L.007 Produse apicole
S.04.L.006 Produse bioecologice de origine animală
S.04.L.005 Suplimente bioecologice de origine animală
S.02.L.004 Nutriție comunitară și impactul alimentelor
S.02.L.003 Principiile nutriției umane
S.01.L002 Economia Europeană
S.O1.L.OO1 Orientarea pentru carieră
S.08.A.038 Tehnici de procesare a subproduselor
S.08.A.037 Tehnologia subproduselor din carne
S.07.A.036 Securitatea activității vitale
S.07.A.035 Prelucrarea produselor ecologice de origine animală
S.05.A.034 Tânărul antreprenor
S.05.A.033
FIRMA DE EXERCIȚIU II
S.03.A.032 COMPANIA ȘCOLARĂ
S.03.A.031 FIRMA DE EXERCIȚIU I
S.02.A.030 Expertiza produselor alimentare
S. 02. A.020 Merceologia
S.08.O.028 Tehnologia produselor din lapte II
S.08.O.027 Tehnologia produselor din carne II
S.08.O.026
Utilaj tehnologic II
S.07.0.025
Utilaj tehnologic I
S.07.O.024 Control tehno-chimic cu bazele standardizării și metrologie II
S.07.O.023 Tehnologia produselor din carne I
S.07.O.022 Tehnologia produselor din lapte I
S.06.O.021 Tehnologia produselor lactate condensate și secundare
S.06.O.020 Control tehno-chimic cu bazele standardizării și metrologie I
F.07.O.O19 Managementul calității alimentelor
F.06.O.018 Toxicologia alimentară
F.06.O.017 SANITARI A ȘI IGIENA INDUSTRIALĂ
F.05.O.016 BIOCHIMIA PRODUSELOR ALIMENTARE
F.05.0.015 Marketing
F.05.O.014 Chimia alimentară și bazele nutriției
F.04.O.013 Bazele tehnologiei produselor alimentare
F.03.O.012 Procese și aparate
F.04.O.011 Tehnologii generale de prelucrare a produselor de origine animală
F.02.0.010 Microbiologia produselor alimentare
F.03.O.009 Bazele producerii materiei prime
U.07.O.008
bazele antreprenoriatului
U.04.O.007 Bazele legislației în domeniu
U.04.O.006 Filosofia
U.03.O.005
Etica profesională
G.08.O.004 Sisteme informaționale automatizate
G.08.O.003 Limba străină de afaceri
G.04.O.002 Cultura comunicării
G.01.0.001 Decizii pentu un mod sănătăs de viață