Colegiul Agroindustrial Grinăuți Colegiul Agroindustrial
din Grinăuți
067366008 Telefon

Succesele elevilor

Ziarul Gaudeamus

   Sărbătorile de iarnă ne determină să fim mai buni şi mai sensibili faţă de toţi cei din jur.
Elevii Colegiului Agroindustrial “Gheorghe Răducan” din s. Grinăuţi au hotărât să facă un act de caritate şi să o bucure cu un mic dar pe colega lor Vlad Daiana (gr. TAP-4), care a suferit o intervenţie chirurgicală, în speranţa ca ea să simtă spiritul Crăciunului, să uite un pic de problemele sale de sănătate şi să o facem să zâmbească.
Faceţi bine, şi bine o să vi se întoarcă!
Multă sănătate şi lumină tuturor!

Componența nominală a Consiliului Național al Elevilor din învățământul profesional tehnic, anul de studii 2021-2022

Consiliului Elevilor din CAI „Gheorghe Răducan” din s. Grinăuți, r-nul Ocnița s-au întrunit la cea de-a doua ședință.

  La data de 16.09.2021, membrii Consiliului Elevilor din CAI „Gheorghe Răducan” din s. Grinăuți, r-nul Ocnița s-au întrunit la cea de-a doua ședință. La ordinea zilei au fost două subiecte:
1. Aprobarea Planului anual de activitate a CE;
2. Desemnarea unui candidat pentru participarea la Concursul de selectare a membrilor Consiliului Național al Elevilor din învățământul profesional-tehnic pentru anul de studii 2021-2022.
Planul anual de activitate a CE a fost discutat și aprobat cu succes. Cu vot unanim s-a decis a înainta candidatura elevului Berco Anatolie, având încrederea în intențiile lui sănătoase de a cultiva în instituție relații prietenoase, civice și participative între cadrele didactice și elevi, valorificând drepturile și interesele lor.
Suntem ferm convinși că Anatolie se va regăsi în listele Consiliului Național al Elevilor. Baftă tuturor!