Colegiul Agroindustrial Grinăuți Colegiul Agroindustrial
din Grinăuți
067366008 Telefon

  La data de 25 mai 2023 Ambasadorii Media Jungle – Iurcișin Ruxandra și Parnăo Denis, elevi în anul III, la CEHTA au adus jocul transformațional Media Jungle despre un comportament competent și sigur în domeniul informațiilor moderne în instituția noastră.
  Acest joc invită jucătorii să trăiască o experiență de neuitat în Jungla plină de informații utile, corecte, dar și de provocări.
Jocul abordează informații din patru domenii: rețele sociale, mesageri, educație informațională și media, mijloace de comunicare în masă.
  Mulțumim Ambasadorilor pentru tehnica de moderare a jocului Media Jungle și le dorim succese frumoase.
Secvevțe foto de la activitate.

     Instruirea mediatică Media Jungle

  În cadrul proiectului Media Jungle, ediția III, elevii Colegiului și-au dezvoltat abilități în vedere moderării jocului Media Jungle.
  Educația media este esențială pentru tineri și ar trebui să fie o prioritate pentru părinți, profesori și comunitate în general. Cu ajutorul educației media, copiii vor fi pregătiți pentru lumea digitală în continuă evoluție și vor avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a naviga cu încredere în mediul online.
  Media Jungle este un joc educațional creat pentru a-i ajuta pe elevi să învețe despre media și informații, să dezvolte abilități critice de gândire și să-și îmbunătățească competențele digitale. Cu toate acestea, pentru a asigura o experiență de calitate pentru utilizatori, avem nevoie de o echipă de moderatori experimentați și dedicați.
  În urma sesiunii desfășurate per instituție au fost instruiți două echipe de elevi din instituție, iar instituția a beneficiat de 3 jocuri pentru promovarea, dar și dezvoltarea educației mediatice în localitate.