Colegiul Agroindustrial Grinăuți Colegiul Agroindustrial
din Grinăuți
067366008 Telefon

Ultimul sunet , promoția 2021

28.06.2021

Ultimul sunet cu genericul: ,,Nostalgie, bucurie și sete de zbor”.

Ce repede mai zboară anii… Parcă mai ieri, cu patru ani în urmă, cele trei grupe de absolvenți au fost primiți cu brațele deschise și cu multă căldură de către întreg corpul didactic al instituției. Pe parcursul studiilor le-au fost alături la bine și la rău cu sfaturi bune și cu cuvinte de încurajare.

Cu deosebite emoții au pășit pragul Colegiului. Era o toamnă însorită, sfârșit de ciclu în natură și început de drum pentru ei. Anii au trecut ca niște fulgi purtați în zbor de vise și speranțe . În vocabularul elevilor au intrat cuvinte noi: tehnologii, mecanizare, alimentație publică.

Azi ei sunt copleșiți de emoții cauzate de motivul despărțirii. Acum spun adio Colegiului iubit, profesorilor, colegilor…  pentru ultima dată pășesc peste pragul instituției. Colegiul Grinăuți va rămâne lăcașul sfânt al amintirilor, al cunoștințelor trainice, ai profesorilor iubiți.

Ne-a fost greu să ne despărțim de acești elevi, care au fost dornici de a îmbrățișa o profesie cu caracter aplicativ în domeniile agriculturii și industriei alimentare, dar și așa valori ca omenia, responsabilitatea, binele, cumsecădenia.                                                                                                               Mi-ar plăcea să cred că peste ani să fim mândri de ei că reprezintă, într-o bună măsură, rodul muncii noastre. Au urmat mesage de felicitare ,urări de bine și drum bun în viață din partea directorului Colegiului Dna Maria Cazac. Au răsunat multe cuvinte de felicitare , de îndrumare pe un drum bun în viață și din partea diriginților grupelor de absolvenți Dl Percic Petru, Dl Airinii Vasile , Dna Airinii Elena. Dumnealor au îndrumat elevii să fie curajoși în viață , să se realizeze atât personal cât și profesional, să fie mândri că au finisat acest Colegiu și, oriunde ar fi să nu uite că Omenia e mai presus ca toate. Nici elevii nu s-au lăsat multașteptați. Au mulțumit profesorilor pentru munca depusă, pentru tot ce au făcut pentru ei, pentru viitorul lor .

Mulțumiri și sfaturi utile, mesaje de felicitare au răsunat din partea oaspeților și din partea părinților.

Cel mai semnificativ moment al activității a constituit citirea ordinului de absolvire de către Dna Barbuța Elena, director adjunct și înmânarea diplomelor .

Dragi absolvenți! Pășiți acum pe-o nouă treaptă a vieții! Cu mari emoții stați la porți de viitor!     Aveți în suflete lumină și speranțe, și-n mâini buchet de mulțumire și de dor.

Vă dorim realizări frumoase și să fiți mândri de ceea ce faceți.